Rebuild by Alessia

My mission is to empower women. I envision a world where women embrace their bodies and find strength in their abilities

Strive with confidence and grace.

Rebuild by Alessia streeft naar een transformatie als vrouw door het verenigen van fysiek, mentaal en emotioneel well-being. Voel je als vrouw sterk in je lichaam. Ik zie het als mijn levenstaak om vrouwen zich terug goed te laten voelen in hun lichaam na hun bevalling. Een goede begeleiding en informatie over do’s and don’ts is key om je terug goed te voelen in je lichaam na een zwangerschap. Dit is waar “Rebuild after Pregnancy ~ de basismodule” om draait. Met dit E-book, dat eigenlijk niet zomaar een E-book is, maar een gids met een volledige beschrijving omtrent postpartum revalidatie, kom jij terug in je kracht. Verrijk je ervaring – duik vandaag in het e-book, waar wijsheid samensmelt met video begeleiding voor een transformerend postpartum avontuur!

Changing the world is possible. We’ve done it before.

As a community we stand stronger

"We cannot become what we want by remaining who we are"

Ons lichaam verandert als vrouw heel veel in de verschillende fases van ons leven. Startend als jong meisje als je als eerste keer je maanstonden krijgt, naar een vrouw die zwanger is. Van een  postpartum lichaam naar een vrouw die in haar menopauze gaat. En dan heb je nog al deze tijd ertussen. We lijken steeds dezelfde persoon te zijn, maar dat is niet zo. Het vraagt een andere manier van leven, trainen en verzorgen. Net als bij een hormonale cyclus flow’en we van het ene in het andere lichaam. 

We kennen allemaal fysieke, emotionele, hormonale en sociale uitdagingen. We voelen allemaal dat ons leven en lichaam verandert, maar weten niet hoe deze transitie gemakkelijker te laten verlopen. Het gebrek van kennis en de juiste informatie kan ons doen botsen.

Vind dankzij dit platform verschillende programma’s en E-books terug om jezelf hierbij te helpen. In welke fase je ook zit.  

“There’s always a solution”

Een goede begeleiding en informatie over do’s and don’ts is key om je terug goed te voelen in je lichaam na een zwangerschap