Rebuild by Alessia

My mission is to empower women. I envision a world where women embrace their bodies and find strength in their abilities

"We cannot become what we want by remaining who we are"

Ons lichaam verandert als vrouw heel veel in de verschillende fases van ons leven. Startend als jong meisje als je als eerste keer je maanstonden krijgt, naar een vrouw die zwanger is. Van een  postpartum lichaam naar een vrouw die in haar menopauze gaat. En dan heb je nog al deze tijd ertussen. We lijken steeds dezelfde persoon te zijn, maar dat is niet zo. Het vraagt een andere manier van leven, trainen en verzorgen. Net als bij een hormonale cyclus flow’en we van het ene in het andere lichaam. 

We kennen allemaal fysieke, emotionele, hormonale en sociale uitdagingen. We voelen allemaal dat ons leven en lichaam verandert, maar weten niet hoe deze transitie gemakkelijker te laten verlopen. Het gebrek van kennis en de juiste informatie kan ons doen botsen.

Vind dankzij dit platform verschillende programma’s en E-books terug om jezelf hierbij te helpen. In welke fase je ook zit.  

“There’s always a solution”

Een goede begeleiding en informatie over do’s and don’ts is key om je terug goed te voelen in je lichaam na een zwangerschap

Rebuild After Pregnancy - The Workouts

Bekijk wat deze masterclasses voor u kunnen betekenen!

Strive with confidence and grace.

Rebuild by Alessia streeft naar een transformatie als vrouw door het verenigen van fysiek, mentaal en emotioneel well-being. Voel je als vrouw sterk in je lichaam. Ik zie het als mijn levenstaak om vrouwen zich terug goed te laten voelen in hun lichaam na hun bevalling. Een goede begeleiding en informatie over do’s and don’ts is key om je terug goed te voelen in je lichaam na een zwangerschap. Dit is waar “Rebuild after Pregnancy” om draait. Met het E-book & de workouts, kom jij terug in je kracht. Verrijk je ervaring – duik vandaag in onze producten, waar wijsheid samensmelt met video begeleiding voor een transformerend postpartum avontuur!

Duidelijke en correcte uitleg

Eindelijk eens een duidelijke en correcte uitleg waarom postpartum zo belangrijk is B.R. Bekkenbodemspecialist

Juiste postpartum begeleiding

Dankzij Alessia kreeg ik de juiste postpartum begeleiding, waarvan ik niets wist dat ik ze nodig had. E.P. Mama van 2

IK BEN FAN!!

Toen ik beviel van mijn eerste kindje had ik achteraf enorm veel last van mijn bekken en staartbeen. Zo erg dat ik niet kon lopen zonder immense pijnscheuten. Zo ben ik bij Alessia in haar praktijk beland. Door een combinatie van osteopathie, kine en postnatale begeleiding ben ik niet alleen snel hersteld maar kreeg ik ook de juiste postpartum begeleiding waarvan ik niet wist dat ik ze nodig had. Na mijn tweede bevalling ben ik dan ook zonder twijfel terug gekeerd naar Alessia om een postpartum traject te volgen. Het is soms moeilijk om tijd vrij te maken met kinderen in huis en al zeker meerdere keren in de week dus ben ik sneller gestopt dan voorzien en heb ik achteraf zelf niets meer ondernomen omdat ik de begeleiding van Alessia miste. Daarom ben ik zo hard fan van de REBUILD opleiding van Alessia! Je krijgt haar gouden expertise + instructies video's en alles wat je moet weten om lichamelijk optimaal te herstellen van je zwangerschap en bevalling en kan dit op je eigen tempo thuis volgen. Dit was exact wat ik nodig had als ik bevallen was. IK BEN FAN!! E.P.

Geweldig!

Had ik deze begeleiding zoveel jaar geleden maar gehad. Ik had misschien geen postnatale depressie gekregen die 2 jaar geduurd heeft. Anoniem