workshop
/
MAANDAG
14 MAART 2022
/
/
van 19u30 tot 21u
Hoe slaapt je baby?

Anneleen Demyttenaere is vroedvrouw, lactatiekundige en 'baby-led sleep'-slaapcoach.

Op maandag 14/3 organiseert ze een workshop rond slaapritmes, methodes en geruststelling.

 

Slaapcoaches bekijken slaap vanuit de noden van je kind. Anneleen gaat dieper in op wat je kan verwachten van slaap bij je pasgeboren baby/peuter/kleuter. Hoe een slaapcyclus werkt, wat er belangrijk is aan de slaapomgeving, wat de rol is van emoties, hechting én jouw eigen mindset… 

 

Geef bij je inschrijving gerust je meest prangende vragen door, Anneleen gaat er tijdens de workshop graag dieper op in!

Wie is Anneleen?

Anneleen Demyttenaere is mama van de 2,5 jarige Gie en haar tweede zoontje is op komst. De eerste twee jaar van Gie zijn leven deed ze haar eigen zoektocht naar slaapritmes, methodes en geruststelling. Uiteindelijk vond ze een visie op slaap die aansluit bij haar instinct en moedergevoel. Hierover vertelt ze jou alles tijdens de workshop! 

 

Kom thuis in je gezin

Een grote uitdaging bij de komst van een nieuw gezinslid is een evenwicht vinden tussen jou en je partner, in relatie met de nieuwe baby en/of oudere kindjes... De hormonale en emotionele overgang naar 'mama' of 'papa' kan je soms een ontwricht gevoel geven. Anneleen wil je graag helpen jezelf en dit evenwicht (terug) te vinden. Meer slaap en begrijpen wat er in je kindje(s) omgaat, kan een belangrijke eerste stap zijn!