Kine & More gaat uit van een holistische en doeltreffende behandeling

Er wordt bij Kine & More een holistische behandeling toegepast. Wat betekent dat? Wij kijken naar de patiënt in zijn geheel. Niet enkel de fysieke klacht wordt behandeld, maar we luisteren ook naar je (medische) voorgeschiedenis en je huidige situatie. Wij werken dus een behandelplan uit op basis van jouw klachten, verleden en gewoontes. Op die manier kunnen we je correct behandelen en je eventueel doorverwijzen naar gespecialiseerde artsen, e.d. 

Het uitgangspunt van Kine & More is 'self-care'. Dus naast de gerichte fysieke behandeling, blijft het belangrijk je eigen lichaam te verzorgen en beschermen. Om die houding te stimuleren, geven wij je ook tips mee zodat je thuis een gezonde levensstijl kan opbouwen of verderzetten.

Naas individuele kinesitherapeutische en osteopathische behandelingen bieden wij ook de mogelijkheid om gezond te bewegen. Er zijn                        , zoals body rock, mamba (voor zwangere vrouwen en jonge mam's), oefentherapie onder begeleiding van professionals... en nog zoveel meer. 

Praktische gegevens

Voor je eerste afspraak breng je een doktersattest, je identiteitskaart en een klevertje van de mutualiteit mee. Wens je een osteopathische behandeling? Een doktersbriefje is dan niet vereist.  

Vanaf 1 maart 2020 zijn wij gedeconventioneerd, wat betekent dat wij niet meer gebonden zijn aan de wettelijk tarieven vastgelegd door het           .

Contact
Adres

Soenenspark 54,
9051 Gent

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Florence Van Laere. Proudly created with Wix.com