top of page
een holistische en doeltreffende behandeling

Er wordt bij Kine & More een holistische behandeling toegepast. Wat betekent dat? Wij kijken naar de patiënt in zijn geheel. Niet enkel de fysieke klacht wordt behandeld, maar we luisteren ook naar je (medische) voorgeschiedenis en je huidige situatie. Wij werken een behandelplan uit op basis van jouw klachten, verleden en gewoontes. Op die manier kunnen we je correct behandelen en je eventueel doorverwijzen naar gespecialiseerde artsen, e.d. 

Het uitgangspunt van Kine & More is 'self-care'. Dus naast de gerichte fysieke behandeling, blijft het belangrijk je eigen lichaam te verzorgen en beschermen. Om die houding te stimuleren, geven wij je ook tips mee zodat je thuis een gezonde levensstijl kan opbouwen of verderzetten.

Naast individuele kinesitherapeutische en osteopathische behandelingen bieden wij ook de mogelijkheid om gezond te bewegen. Er zijn groepslessen, zoals body rock, body moves, pilates, yoga, relaxatie... en nog zoveel meer. 

Om helemaal tot rust te komen en je lichaam de tijd te geven zich te herstellen, kan je ook genieten van een weldoende massage. Wij geven twee soorten massages: een sportmassage en een relaxerende massage. 

Image by Kristaps Ungurs
Praktisch

Voor je eerste afspraak breng je een doktersattest, je identiteitskaart en een klevertje van de mutualiteit mee. Wens je een osteopathische behandeling? Dan is een doktersbriefje niet vereist.  

Alle kinesitherapeuten van Kine & More zijn gedeconventioneerd. Dat wil zeggen dat wij niet gebonden zijn aan de tarieven vastgelegd door het RIZIV.

Consultaties worden na iedere behandeling afgerekend. Je kunt betalen met Bancontact of cash. Na betaling van het ereloon, ontvang je van ons een getuigschrift van verstrekte hulp. Daarmee kan je via de mutualiteit een gedeeltelijke terugbetaling krijgen. 

€28,- Kinesitherapie

€30,- Huisbezoek kinesitherapie

€50,- Osteopathie

bottom of page